Novosti

Milwaukee tools – Generalni uvožnik za Bosnu i Hercegovinu

Milwaukee toolsKupialat.ba je generalni uvoznik za Bosnu i Hercegovinu!

Milwaukee  Electric Tool Corporation jedan je od vodećih proizvođača i distributera prijenosnih električnih alata i pribora za profesionalne korisnike diljem svijeta.

Ova američka tvrtka osnovana je 1924. godine. Prvi koraci ovog američkog proizvođača vezani su uz suradnju s Henry Fordom i proizvodnju alata za potrebe njegove industrije. Danas je Milwaukee vodeći proizvođač baterijskih i električnih alata, kao i alata za rezanje i pribora za profesionalnu i industrijsku primjenu.

Slogan “Nothing but HEAVY DUTY” više je od slogana, to je obećanje i puna predanost pružanju najboljeg za profesionalne korisnike. Alati su dizajnirani i proizvedeni kako bi posao obavili bolje, brže, pouzdanije i sigurnije. Od samog početka, Milwaukee je bio lider u inovacijama električnih alata, KVALITETA je bila prioritet.

Danas alate i opremu ovog svjetskog proizvođača koriste kako profesionalni korisnici, tako i zahtjevni privatni korisnici. Američka tvrtka sa sjedištem u predgrađu Milwaukeeja Brookfield, Wisconsin.

Proizvodi su imali široku primjenu u industriji i za potrebe vojske u drugom svjetskom ratu. Razvoj u poslovanju drugog svijeta intenzivno se nastavlja stalnim inovacijama i širenjem asortimana. Sedamdesetih godina prošlog stoljeća ekspanzija u SAD-u pojačana je i aktivacijom proizvodnje u Jacksonu.

Ovaj proizvođač od 2005. godine djeluje u okviru međunarodne TTI grupacije kao dio grupacije koja uključuje sljedeće brendove: Ryobi®, Milwaukee Electric Tool®, AEG® električni alati, Homelite®, Dirt Devil® i VAX®.

Milwaukee Electric Tool razvija i proizvodi profesionalne alate za najzahtjevnije primjene od 1924. s najvećim entuzijazmom i predanošću maksimiziranju kvalitete, stalnim inovacijama i vodstvom na svim meridijanima.

Milwaukee proizvodi se proizvode u nekoliko serija akumulatorskih. Aku uređaja: M12, M18, MX FUEL koja u paleti proizvoda nudi preko 200 različitih uređaja koje pokreće jedna baterija.

U svojim proizvodnim pogonima Milwaukee proizvodi više od 50 različitih kategorija alata, sa preko 400 različitih proizvoda.

Garancija za sve Milwaukee uređaje je 3 godine.

Kupialat.ba ovlašteni serviser za Milwaukee proizvode. Servis Milwaukee se nalazi u Mostaru u našoj poslovnici Ax-soling.

POGLEDAJTE PONUDU MILWAUKEE ALATA OVDJE!