DOSTAVA

Svaki kupljeni artikl šaljemo brzom poštom x-express. Dostavu vršimo na teritoriji Bosne I Hercegovine. Vrijeme isporuke pošiljke se vršI u roku od 24/48h. Dostava je besplatna za iznose iznad 150,00km, a za iznose manje od navedenog iznosa je 8,00km.
Uslovi dostave ne vrijede za panelnu ogradu. Panelna ograda se dostavlja po dogovoru i naplata transporta zavisi od iznosa poručenih panela.
kamion

LIČNO PREUZIMANJE

Sve poručene pošiljke preko kupialat.Ba možete u dogovoru sa nama preuzeti i lično u našim maloprodajama, lokacije naših maloprodaja možete pogledati ispod:

*TREBINJE, VUKA KARADŽIĆA 16
*GRUDE, BILI BRIG 1
*MOSTAR, KNEZA VIŠESLAVA 30 (CENTAR 2)
*LJUBUŠKI, HRVATSKIH KRALJEVA 94
*ŠIROKI BRIJEG, ZAOBILAZNICA BB

dostava

PLAĆANJE

Artikle prodajemo samo punoljetnim osobama 18+. Ako ste mlađi od 18 godina, možete koristiti samo ovu web stranicu uz prisustvo roditelja ili odgovornog lica. Slanjem narudžbe potvrđujete da ste punoljetni. Protivzakonito je kupiti zabranjene proizvode ako ste mlađi od 18 godina.
Gotovinsko plaćanje

Plaćanje se vrši gotovinski pri preuzimanju (dostavi) narudžbe
povrat

Karticama Jednokratno i na rate

Plaćanje Maestro, Visa i MasterCard karticama bilo koje banke. Mogućnost kupovine karticama na rate. Kupovinu na rate možete izvršiti bez kamate ukoliko posjedujete karticu unicredit banke (visa classic, mastercard/visa revolving I Golden visa). Broj mogućih rata do 24 rate, a iznos za kupovinu na rate ne može biti manji od 100,00km.
pngegg

Virmansko plaćanje

Mogućnost plaćanja na račun firme na osnovu predračuna.

Sigurnost Plaćanja

Sve transakcije karticama su osigurane od strane Monri-a i SSL sertifikata stoga možete da uživate u sigurnoj kupovini.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i Multipay servisa, te obratno. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

sigurnost_shop