O Našem Web shop-u

Mi smo kupialat.ba, bosanskohercegovački specijalizovani webshop za prodaju kvalitetnog ručnog te električnog alata, specijalizovanih alata, alata široke namjene, opreme za zavarivanje, metalnih proizvoda, zaštitne opreme i sl.

Zadovoljstvo svih naših posjetioca i korisnika nam je na prvome mjestu. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvalitet, organizacija, otvorena komunikacija i kreativnost..

Stalnim praćenjem zbivanja na svjetskom tržištu nastojimo kroz ponudu našeg asortimana uvijek omogućiti najpovoljnije cijene te najbolju uslugu.

20000
ARTIKALA U PRODAJI
60
ZAPOSLENIH
8000
ARTIKALA U VELEPRODAJI
26
GODINA POSTOJANJA
55
BRENDOVA U PONUDI
3
GODINE U INTERNET PRODAJI

U ponudi imamo više od 20000 artikala, od kojih je većina proizvod svjetskih lidera. Naše poslovanje smo započeli 1994 godine sa našim profesionalnim i ambicioznim timom, te svake godine nastojimo našim vjernim kupcima ponuditi nešto novo, pa smo unazad 3 godine krenuli sa internet prodajom.

PRAVNO LICE

AX-SOLING d.o.o. Grude

Elić  Luka  bb 88340 Grude, BiH
ID:    4272010590005
PDV:  272010590005

BUDIMO KREATIVNI

MISIJA

Naša je misija pružiti svakom kupcu najbolju vrijednost za utrošeni novac i vrijeme uz najbolju uslugu online kupovine raznovrsnog asortimana kvalitetnih i renomiranih proizvoda.

VIZIJA

Postati najbolji specijalizovani webshop u regiji koji će biti standard i mjerilo kvaliteta i profesionalnosti, odnosno sinonim za online kupovinu.

CILJ

Zadovoljstvo kupaca kroz kvalitetnu uslugu i profesionalan pristup.